Automatisch uw voorraad koppelen aan TruckOkkazie.be

Het is sinds kort mogelijk om automatisch uw aanbod door te koppelen naar TruckOkkazie.be. Dit kan op dit moment alleen nog met de koppeling “Doorlinken Voorraad: Eigen Website” van Hexon. Vul hieronder het formulier in om de instructies te ontvangen voor het activeren van deze koppeling.

Gebruikt u andere software voor het beheren van uw aanbod? Dan kan u op dit moment helaas nog niet doorplaatsen. U kunt wel onderstaand formulier invullen zodat wij uw software in onze lijst kunnen opnemen. Houd er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van de medewerking van uw leverancier. 

Als u op maak gratis een account aan klikt, registreert u zich gratis op truckokkazie.be. De algemene voorwaarden van Truck Okkazie zijn van toepassing. Informatie over de verwerking van uw gegevens is te vinden in ons privacybeleid.

TruckOkkazie

Integratie Doorlinken Voorraad: Eigen Website aanvragen

Vul dit formulier alleen in als u al een account op TruckOkkazie heeft aangemaakt en gebruik maakt van Doorlinken Voorraad: Eigen Website via Hexon.

Zorg ervoor dat het e-mailadres dat u invult gelijk is aan uw geregistreerde e-mailadres. Anders kunnen wij u niet de juiste data toesturen.

Wachtlijst overige koppelingen

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om uw software te koppelen aan ons platform. Omdat wij open staan voor het ontwikkelen van nieuwe koppelingen ontvangen wij graag informatie over uw bedrijf en welk software pakket u gebruikt zodat wij de mogelijkheden kunnen inventariseren.

Kan mijn webbouwer zelf een koppeling maken vanuit mijn eigen website?

Dit is in principe mogelijk. Wij werken op dit moment aan documentatie zodat u zelf XML data kunt inschieten. Wanneer u het formulier hiernaast invult zullen wij u deze documentatie toesturen zodra dit gereed is.